marți, 10 februarie 2009

Andrei...


... este fiul nostru minunat.

     S-a nascut pe 8 mai 2008 in Iasi. A fost cea mai grea,dar si cea mai fericita zi din viata mea. Era micut, roz, somnoros, sanatos si bineinteles cel mai frumos copil din lumea intreaga. 
Este un copil plin de personalitate si incapatanat asa cum ii sta bine unui taur veritabil ca el. 
A invatat sa se tarasca numai din dorinta de a ajunge la ce isi doreste pentru ca eu nu binevoiam sa il duc chiar la orice lucru dorit de el,asa ca ...mai devreme decat alti copii Andrei se taraia. La fel a fost si cu ridicatul in picioare pe langa pat,canapea si orice altceva care ii ofera un punct de sprijin. Se saturase de tot ceea ce era pe jos si a decis ca ar fi cazul sa vada ce mai era si pe sus.O alta adevarata placere este dansul.Daca incepe vreo melodie automat incepe si dansul.Suna telefonul lui tata...hooooop....hai sa dansam. E tare simpatic.De unde stie un pui mic de doar 9 luni sa danseze?
Sa nu uitam de jucariile preferate.Bunicile au cumparat jucarii, mami a cumparat jucarii, tati i-a dat voie lui mami sa cumpere jucarii...si ce?! Jucariile de suflet ale cupilului vor ramane cablurile, telecomenzile, castroanele de inox si orice altceva ce nu este jucarie:)


Un comentariu: