duminică, 14 iunie 2009

Baietelul gospodar

Se pare ca intarcatul a reusit cu succes.Mai are tentative rare de a cauta sanul,dar renunta la fel de repede.Mie mi-a scazut aproape de tot lactatia cu ajutorul pastilelor.Inca ne mai chinuim un pic sa ne adaptam amandoi la noul stil de viata fara san mai ales inainte de culcare avand in vedere ca adormea sugand.Sunt tare fericita ca nu am dat gres si Andrei nu a avut de suferit din cauza acestui pas important pentru noi toti din familie.
Am cam ramas in urma pe aici cu pozele asa ca incerc sa recuperez si va prezint un puiut gospodar si fericit,care uda curtea si pe toti cei care ii ies in cale;inclusiv pe el.
3 comentarii:

 1. Cred ca de acum inainte mami si tati au un ajutor de nadejde la treburile casnice!
  Ma bucur sa aud ca incet, incet reusiti sa treceti si peste etapa asta mai dificila cu intarcatul! Mami Lavinia si pitica Iulia va doresc toate cele bune si asteptam sa vedem noi poze cu Andrei!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari pentru intarcat...hai ca incet-incet o sa vina altele si o sa uitati...Bine ca sunteti sanatosi si spor la treburi baietelului harnicut!Aveti ajutor de nadejde!:-D

  RăspundețiȘtergere
 3. Era timpul sa il intarci, cu toate ca schimbarea aceasta este grea pentru toata lumea, in special pentru voi doi.

  Eu zic ca ati trecut chiar foarte usor peste acest pas, iar el nu pare ca e trist deloc, hehe! Poate doar daca nu te nimereste cu furtunul!

  RăspundețiȘtergere