marți, 2 martie 2010

Multumesc...

...copiilor mei dragi!Unul din foarte multe alte motive pentru care imi doream de mica sa fiu profesoara era ca sa primesc flori si martisoare multe:)
Multumesc copii!!!Am avut tone de emotii si am fost nespus de bucuroasa:)

5 comentarii:

 1. Ce martisoare frumoase ai primit! Si ce de flori! O primavara cat mai frumoasa va doresc la toti trei!

  RăspundeţiȘtergere
 2. Uau...ce de martisoare ai primit! Superb buchetelul cu ghiocei! :)

  RăspundeţiȘtergere
 3. Buna Ioana, tocmai ce v-am descoperit, pe tine şi pe puiul tău şi m-am gandit să vă fac o invitaţie în lumea mea, cu poezii pentru copii: www.noaptebunacopii.wordpress.com. Poate lui Andrei i-ar plăcea să-i cunoască pe Miaunel, sau să afle ce-au păţit cele trei raţe îngâmfate sau, poate, ce mai cântă broscuţa vedetă :)
  Vă doresc să creşteţi mari, sănătoşi, voioşi şi vă aşteptăm, eu şi Victor (băieţelul meu), în "curtea" noastră.

  Cu drag, Adele

  RăspundeţiȘtergere
 4. @Ana-Maria nu iti pot spune cat de mult m-am bucurat de ele.Ma uit la ghiocei si asa de rau imi pare cand vad ca rand pe rand se duc:(
  @Adele bine ai venit la noi!Cu siguranta vom veni si sunt sigura ca lui Andrei ii vor placea;deocamdata fiind mititel si fara rabdare ma voi delecta eu:)Te mai asteptam la noi!

  RăspundeţiȘtergere

Comentariile la postările mai vechi de trei zile sunt moderate ca să le pot vedea la timp şi să pot răspunde. Citesc cu interes şi plăcere fiecare comentariu aşa că nu vă sfiiţi...comentaţi! :) Nu uitati ca tonul face muzica asa ca va rog sa fiti politicosi si sa nu fiti rautaciosi!