luni, 26 aprilie 2010

Hmmmm...fetele

In vizita la vecina noastra a venit Ia(Maria)nepotica dansei.Andrei a fugit in intampinarea ei strigand-o cat putea el de tare.O adus-o de manuta pana in fata portii ca un cavaler adevarat ce este.

Facea ce facea si tot incerca sa o ia in brate.In poza asta tare ma amuza privirea micutei...strengarite ;)

Incerca sa o amuze pe Maria topaind si razand.Tare ii mai plac copiii si era asa de fericit!

La sfarsit era cam suparat ca atentia celor doua mamaie s-a dus catre Maria si nu catre el,s-a razbunat incercand sa o loveasca cu piciorul.Pentru asta a primit mustruluiala meritata si conflictul s-a incheiat cu o pupatura si rasetele zgomotoase ale fetei.Totul e bine cand se termina cu bine:)

4 comentarii:

 1. Hahahaaaa...scumpete...bun venit in lumea reala...Andruska , ia fatucile asa cum sunt.Nu incerca sa intelegi...hhahahahahaaa...ia-le asa cum sunt , pupaceste-le bine , da-le flori si bomboane si gata :esti prieten cu ele.Fetele nu se bat mah , fetele se pupa...asta i-am tot zis si eu la flacaul meu cand mai lovea vreo fata....acuma si-a insusit morala... :))))
  Esti un scump...

  RăspundețiȘtergere
 2. Pozele lui Deiu imi aduc aminte de reclama aia la ceva credite, "daca vrea sa se insoare, stii cum e el cand i se pune pata"; prin prisma celor spuse zic sa puneti bani de-o parte pentru nunta baiatului, ca nu se stie cand i se pune pata :-D. Mare cavaler Deiul asta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ana multumim de sfat!:))Si eu acelasi lucru as vrea sa il invat cu floricelele si bomboanele si sper ca in lumea asta nebuna sa mai ramana si cativa cavaleri cu fetele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Deocamdata Iulia punem bani deoparte pentru lapte si cum terminam cu laptele strangem pentru insuratoare :D

  RăspundețiȘtergere