marți, 29 iunie 2010

La multi ani,mama!

Cu ocazia zilei tale de nume,mama,iti doresc sa fii fericita si mai ales calma si linistita.Asa cum ti-am zis de atatea ori oamenii buni uneori o duc mai greu,dar niciodata nu vor ajunge pierduti.Te iubim si iti uram cu totii "la multi ani!Sa traiesti cu numele!"
Tuturor celor care poarta numele Sf.Petru si Pavel le uram la multi ani si tot ce va doriti bun si frumos sa vi se implineasca!

5 comentarii:

  1. Ma bag si eu la urat si strig si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI , mama de Catrinel!Sa traiti sanatoasa cu numele , doamna si sa fiti fericita intr-o astfel de zi importanta de sarbatoare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc mult de tot !Sunt fericita ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu asa o fata si cu asa doi baieti!Toate celelalte parca palesc in comparatie cu asemenea copii!Toate bucuriile din lumea asta sa nu va ocoleasca si spun asta sincer.Daca ar fi dupa mine inclusiv oamenii rai ar duce-o excelent,iar tu iubita mamii sa te apere Dumnezeu,sa te lumineze,sa-ti indrume pasii pe cai bune ca sa poti avea grija de bravii tai baieti,ei la randul lor de tine si Dumnezeu de voi toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani, mamei tale! Să fie sănătoasă şi fericită!

    RăspundețiȘtergere