sâmbătă, 30 aprilie 2011

Sambata ... nu roz

Din cauza ca am probleme mari cu sanatatea astazi nu am avut starea sa particip la sambata roz , mai ales ca nu am dormit deloc noaptea trecuta . Am reumatism la cap si din cauza ca in gradinita este mereu curent am avut niste dureri cumplite . Ma durea jumatate de cap (masea , sinusuri , ochi si ureche ) de efectiv imi venea sa ma izbesc cu capul de pereti la propriu . Acum mi-a trecut , dar am starea aceea de teama " daca incepe iar ?! " si de la medicamente sunt praf cu stomacul . Luni vin si socrii mei si nu am reusit sa fac mai nimic . A spalat Adi vasele si a terminat curatenia in bucatarie , caci eu reusisem sa fac dormitoarele si livingul . Mai aveam destule de facut , dar nu am reusit . Poate le fac luni pana ajung ei aici . V-am zis ... inceputul anului acesta este dezastruos .
Pentru ca am promis ca voi incerca sa mentin o stare pozitiva pe blog ma ridic , ma scutur bine si incerc sa o pornesc cu forte proaspete :)
Sotul meu printre MULTELE lucruri la care se pricepe (sunt foarte mandra de el :D ) poate repara diferite chestiute ce contin fire , butoane si de astea . Un domn l-a rugat sa ii repare un proiector si daca tot il repara i-a facut si lui Diiutu o bucurie .Trebuie sa recunosc ca si eu m-am bucurat putin de smecheria aceasta . Se vede foarte interesant .
Andrei a fost foarte fascinat sa vada desenele animate pe un perete intreg .
Va pupam !
Sa aveti o seara si o duminica frumoasa !


2 comentarii:

  1. Eu iti doresc sa nu se mai intoarca la tine durerea de cap, urechi si alte cele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ina !
    Din pacate s-a cam intors , dar nici pe departe cu aceeasi intensitate .

    RăspundețiȘtergere