joi, 13 octombrie 2011

Gradinita...

O saptamana. Atat a fost Andrei la gradinita si dupa aceea nu a mai vrut sa mearga decat daca stau sie eu cu el. In ultima zi a stat sub o masuta si a plans toata ziua la gradi si dupa aceea si-a revenit acasa. Astazi m-am dus pana la scoala. Imi era pofta de placinta cu dovleac si tanti Chivuta, femeia de serviciu are niste bostani minunati. Mi-a dat o felie. De abia astept sa iau de la magazin foi de placinta si sa imi fac. Doar eu mananc.
Am zis ca daca tot am ajuns pana acolo sa trec si pe la gradinita si sa vorbesc cu doamna educatoare. Buf! Imi zice ca daca Andrei nu vrea decat cu mine la gradinita, sa vin si sa stau cu el toata ziua daca vreau. Ea nu se supara si oricum ar avea nevoie de ceva ajutor. :D Pot veni si o saptaman si dupa aceea usor, usor sa incercam sa plec eu mai devreme si Diiutzu sa ramana in continuare. Hmmmmm! Ar fi o idee, desi nu prea imi surade sa pierd jumatate de zi, dar daca trebuie... facem si asa.Daca are rezultate nici nu ar fi o pierdere de vreme. Ma mai gandesc totusi daca se merita sa fac asta. Sunt cam indecisa.... Pana luni mai e.
Voi ce ziceti?

3 comentarii:

  1. Stii vorba veche ca incercarea moarte n-are!daca nu incerci vei regrta ca n-ai facut-o,eu asa zic ,ramane tot tu sa decizi.Daca nu iese asta e.Numa'sa nu faci scandal si sa fii nemultumita daca Deiu isi va impune dorinta contrarie tie.Vezi un lucru formidabil?!dna educat.iti permite sa stai cu el ceea ce daca erai altundeva poate ca n-ar fi fost posibil.Parerea mea ca Dei va sta o saptamana cu tine si-apoi acasa in "vacanta"din nou si tot asa hehehe pup(asta a fost hhheeeerrr)

    RăspundețiȘtergere
  2. Părerea mea am spus-o și altădată: grădinița e un câștig pentru orice copil, chiar și pentru al tău care poate face activități diverse cu tine acasă, acolo ia contact cu cei de vârsta lui, leagă prietenii, se joacă și cu alții, nu numai singur, pe de altă parte mai uiți și tu de toamnă și de neplăcerile ei fiind alături din nou de lumea zgomotoasă și veselă a celor mici. D-na educatoare a făcut o sugestie inteligență pentru că va câștiga și un preșcolar bun și o mămică talentată :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti draguta Magda. Voi incerca. Sper ca in final sa se desprinda de mine si sa ramana si singur la gradinita. Sunt constienta ca gradinita e un castig, dar nu stiu daca este chiar in regula daca nu renunta la prezenta mea acolo. Vom vedea...

    RăspundețiȘtergere