marți, 24 ianuarie 2012

Eti te va priiiindeeee!!! :)) Mami sunt pufulit!

In ultima perioada nu am mai ras cu pofta. Problemele m-au cam acaparat si am uitat lucruri importante, dar astazi chiar ca am ras asa cum nu am mai facut-o de mult.

Am gasit un guler de al meu si ne-am amuzat copios. Nu va zic ca am facut si eu poze asa, dar nu am atat de mult curaj sa vi le arat.

O zi frumoasa va dorim!

10 comentarii:

 1. Eu incerc sa mi te imaginez si pe tine "pufulita". Oricum, nu cred ca l-ar putea intrece cineva in dragalasenie pe Diiutzu (sorry) in ipostaza asta. Am remarcat si un goblen in planul indepartat, sau am eu vedenii? Deci nu stam degeaba, nu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Andrei s-a amuzat foarte tare pozandu-ma pe mine "pufulita". E o broderie pe etamina pe care sper din toata inima sa o duc la bun sfarsit. Nu prea am spor, dar ma straduiesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar e un soricel pufulit!:)))
  Doamne ce dragi imi sunt si mie astfel de momente,numai ca baietii mei au cam crescut...

  RăspundețiȘtergere
 4. Ei, Angi! Acum ai parte de altfel de momente, la fel de frumoase cred. Andrei imi cere sa ii fac teaca pentru pistoale sau mai stiu eu ce jucarii... baietii iti cer sa le faci pulovere ca in Sims... Lucrurile se schimba in timp, dar tot de bucurii avem parte. Pupici! O zi frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ha, ha, ce simpatic este aşa..."pufulit"!L-ai surpins la fix!
  Numai bine şi multă sănătate tuturor! :-)

  RăspundețiȘtergere
 6. Un pupic imens pentru Yetti pufulitul si inca unul special pentru mamica lui Yetti! Spor la treburile planificate si la salul acela! :)

  RăspundețiȘtergere