joi, 12 aprilie 2012

Fluturi

Multă vreme am trăit cu ideea că unele lucruri sunt utile şi atât. Am constatat că aceste lucruri pot şi este bine să fie şi frumoase. Îţi înfrumuseţează viaţa şi te fac să lucrezi cu mai mult drag. De aceea mi-am pictat maşina de cusut. Nu a ieşit exact cum îmi imaginam eu, dar oricum nu mai pot face nimic şi este mai simpatică.


Sper din toată inima astăzi să reuşesc să o pun în funcţiune căci de mult timp nu am mai cusut ceva. Dau să mă apuc şi constat că nu am ce îmi trebuie să fac ce vreau, iar materialele pe care le am nu îmi inspiră nimic deocamdată. Nu mă îndur să mă apuc de lucru cu materialele mele preferate până nu sunt absolut sigură de ce vreau să fac ca să nu îmi pară rău că le-am stricat. Tot aşa gândind, deşi de multe ori mi-am montat maşina să pornesc la lucru, mă răzgândesc şi nu fac nimic. Da şi când m-o lovi inspiraţia... atunci să te ţii! :)))

Astăzi se pare că termin nebunia curăţeniei. Voi vedea dacă anul acesta respect tradiţia şi vopsesc ouăle în Joia Mare. Depinde cum voi fi spre după amiază. Mi-am cumpărat doar vopsea roşie pentru că nu îmi plac ouăle colorate altfel. Mi-aduc aminte că atunci când eram mică le mâncam doar pe cele cu modele de frunze. Bănuiesc că ştiţi procedeul cu ouă băgate în ciorap cu frunze de leuştean sau pătrunjel.
Acum aştept să mi se trezeasca prinţul cel mic şi să ne apucăm de treabă.
Vă pup! O zi frumoasă cu mult spor!

2 comentarii:

  1. ce frumosi sunt!!! cum i-ai pictat? de mana? cu pensula? si jocul de culori...

    p.s. despre oua, le-am facut cu coji de ceapa rosie (asa fac d ceva ani). Numai ca le-am uitat prea mult pe foc :D asa ca frunza de patrunjel s-a cam destramat si nu a iesit contur clar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Da, cu pensula si cu vopsele acrilice.
    Sunt sigura ca ouale au fost apreciate. Eu am folosit vopsea din comert si am fost aproximativ multumita. Lui Andrei i-au placut caci rosu este culoarea lui preferata.

    RăspundețiȘtergere