joi, 31 mai 2012

Flori

V-am promis ieri că le voi face poze. La apus de soare, când totul pare mai frumos şi magic mi-am luat aparatul şi am făcut fotografii. Încă o dată am constatat cu tristeţe cât de sărac este anul acesta pentru mine la capitolul flori.
Anul trecut caprifoiul (Mânuţa Maicii Domnului) a făcut mult mai puţine floricele pentru că era primul an în care înflorea. La fel de fain miroseau şi atunci. Însă cât am fost noi plecaţi parcă au făcut o explozie. Sunt aşa de încântata. În special seara îi simt parfumul în toată curtea, iar câinele nostru se bucură toată ziua de umbra lui. Deşi uneori sunt sigură că îl mai enervează multitudinea de albine ce îl bâzâie toată ziulica.


Trandafirii pitici sunt mai mulţi şi mai frumoşi ca niciodată.
Am văzut că din petunia rătăcită prin grădină anul trecut au răsărit mai multe firicele. Au apărut şi câteva crăiţe. Nu-mi rămâne decât să le mut pe unde trebuie şi mai capătă o formă grădinuţa.

Eu ştiu că v-am înebunit cu nemulţumirea mea legată de fotografii zilele acestea, dar nu mă pot abţine să vă spun cât mă bucur că şi-a revenit blogul. :D
Vă pup! O zi minunată să aveţi!

4 comentarii: