luni, 13 august 2012

De duminică

La noi este de câteva zile înnorat şi din când în când plouă. Ieri, fiind duminică, mă cam mâncau tălpile şi tare aş fi vrut să mergem undeva. De ieşit la grătar nu se punea problema că prea era o vreme ciudată. I-am sugerat soţului să mergem un pic la ştiucă. Cum habar nu aveam ce să fac de mâncare ştiuca prăjită ar fi fost perfectă.
Zis şi făcut. Ne-am dus aproape de casă ca în cazul în care se pornea ploaia să ne putem întoarce foarte repede.
Îmi place foarte mult să îl însoţesc pe Adi la pescuit mereu, dar preferatul meu este pescuitul la ştiucă deoarece ai parte de mai multă acţiune şi este spectaculos. Vedeţi cât de frumos se zbate peştele?
Bineînţeles că nu am pierdut  ocazia de a-mi folosi apartul foto. Ştiu că v-am cam înnebunit cu asta, dar este încă o noutate pentru mine şi uneori mă comport ca un copil cu o jucărie nouă.
De fiecare dată când ieşim cu barca, deşi o facem aproape săptămânal, rămân profund impresionată de câtă frumuseţe ne înconjoară şi de cât de norocoşi suntem că locuim în acest loc. Sunt fericită că micuţul meu poate vedea atâtea lucruri uimitoare pe viu şi nu într-o grădină zoo, la televizor sau prin cărţi. Nu pot să nu mă întreb ce o fi în capul acelora care ne spun că suntem într-o doagă că am renunţat la... civilizaţie.
Un foarte mare plus aparatul acesta îl are pentru că filmează foarte, foarte fain. Apropo de faptul că pescuitul la ştiucă este spectaculos trageţi cu ochiul la acest filmuleţ:

Sper că şi voi aţi petrecut o duminică frumoasă.
O săptămână minunată să aveţi!

3 comentarii:

 1. asta deja inseamna...sic,sic,sic?!?!foarte frumos!!!!vA PUP,SAPTAMANA EXCELENTA VA DORESC!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. E tare frumos acolo si sunteti niste norocosi...eu asa zic! Frumoase fotografii! Te-ai mai obisnuit cu aparatul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa este. O simt de fiecare dată când mergem la plimbare sau când vine noaptea şi pe cer sunt miliarde de stele şi nu se aude nimic altceva decât cântecul greierilor.
   Aproximativ...poate sunt eu un pic cam pretenţioasă. Nu ştiu. Încă mă joc cu el :D

   Ștergere