vineri, 9 noiembrie 2012

Biju-biju

Dacă vă vine să credeţi, Andrei încă doarme. Ce să-i faci? Am chefuit ieri. De când cu ora aceasta nouă, de obicei Diiuţu pe la şapte jumătate este în pat la nani. Ieri a stat micuţul cam până pe la zece şi ceva şi acum recuperează.
Avem o prietenă, pe care o cheamă Mihaela şi ne-a invitat la ea. De ce naiba nu m-am gândit că aşa se va întâmpla?! Când mi-a zis soţul că mergem m-a luat prin surprindere (deşi era logic că aşa va fi) şi am intrat în panică, panică, panică. Ce îi ducem???? Primul gând: sunăm preotul să vedem dacă mai are icoane cu Sf. Mihail. L-am sunat şiiii nu avea. Panică, panică, panică. Mi-am adus aminte că ei îi plac bijuteriile... nu neapărat preţioase şi scumpe, iar eu de multişor nu m-am apropiat de proviziile de mărgele şi alte alea, aşa că am pornit la asamblat de cercei şi... brăţară.
Iată ce a ieşit:
 Mai-mai era să nu mă îndur să îi dau că mi-au plăcut tare cum au ieşit. Mi-am înfrânt primul gând că doar eu le-am făcut şi pot să mai fac altele. Este o problemă însă, pentru mine nu prea mă ambiţionez să fac ceva.
Am pus biju-biju într-o cutiuţă foarte drăguţă (după ce soţul l-a aprobat, declarând că parcă e cumpărat şi nu făcut de mine) şi sosul a luat nişte floricele de toamnă şi gata cadoul.
De fapt nu era gata căci Andrei a vrut să îi facă şi el un cadou, aşa că i-a desenat nişte omuleţi pe o coală albă. S-a străduit să le facă cinci degete. Trebuie apreciat efortul!
Când m-a văzut cum mă chinuiam să fac eu nişte poze cât, decât reuşite cu paharul, într-o lumină slabă a venit şi el cu prima încercare de cadou.
Vedeţi? N-are cinci degete la mâini. De aceea am zis că merită apreciat eforul pe care l-a făcut a doua oară. Cadoul final nu l-am pozat pentru că era deja seară şi nici nu s-ar fi văzut mare lucru la lumina artificială. Îmi place mult pentru că de fiecare dată omuleţii lui sunt zâmbăreţi. Mi-a zis că el este un copil fericit şi de asta îi desenează aşa.
Sper din tot sufletul să-i fi plăcut cu adevărat cadoul prietenei noastre. Nu de alta, dar mă gândesc de Crăciun poate îi fac tot aşa ceva. :D
Vă pup!

4 comentarii:

  1. chiar ti-a iesit un cadou tare frumos!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place enorm cadoul facut de tine. Esti o talentata! unde pui mana,iese ceva minunat!

    RăspundețiȘtergere