marți, 25 decembrie 2012

Crăciun fericit!

Vă doresc tuturor Crăciun fericit, să aveţi parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri!
Bineînţeles că Moşul nu a uitat de casa noastră şi i-a adus lui Andrei un cadou- escavator de jucărie. Cred că a cam încurcat borcanele anul acesta bătrânul că mie şi lui Adi nu ne-a adus nimic, iar lui Diiuţu i-a mai adus şi o răceală cu tuse şi dureri de urechiuşe. Azi noapte când s-a trezit din cauza uricioasei dureri, printre lacrimi şi oftaturi şi-a adus aminte că trebuia să vină moşul, aşa că pe la trei dimineaţa desfăcea cadoul. Pentru că eram somnoroasă nici poze nu am reuşit să fac.
Aseară a fost şi Diiuţu un pic cu colindul pe la prietenii noştri. A fost primul an marcat de acest eveniment şi ne-a colindat şi pe noi la fereastră cum e datina. Voi ne primiţi cu colindul?Acesta a fost colindul pe care l-a cântat ieri Andrei tuturor, dar ca să vă amuzaţi un pic iată şi varianta lui de la Moş Crăciun:Crăciun fericit!

7 comentarii:

 1. Craciun fericit sa aveti!
  sarbatori cu bucurie!

  RăspundețiȘtergere
 2. Din capatul asta de lume , trimit pupici si urari de sanatate lui Andruska si va doresc sarbatori cu liniste si dragoste!

  RăspundețiȘtergere
 3. Craciun fericit! Cel mai scump colindator! Imi place mai tare varianta de Mos Craciun a lui Andrei, e mai dinamica, mai vizuala plus ca are si padure. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Craciun fericit la toata familia! Pace, bucurie si multa voie buna sa aveti!

  Felicitari micului colindator, ca tare talentat mai e! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Sarbatori fericite!!cu asa colindator sa tot mergi la colindat:)!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Crăciun frumos și binecuvântat pentru voi și însănătoșire grabică lui Andrei!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vă mulţumesc mult tuturor! vă rog mă scuzaţi că vă răspund aşa de târziu!

  RăspundețiȘtergere