miercuri, 17 aprilie 2013

♥♥♥♥♥

       Cu nebunia asta de vreme nici nu am realizat că mai este puţin de tot până de Paşte. Am visat la cai verzi pe pereţi că voi vărui, voi face multe şi de toate până m-a anunţat ieri soţul cât mai este de fapt până de sărbători şi până ni s-a spus că vom lucra următoarele două sâmbete. Vine şi ziua mea, vin tezele şi eu simt că parcă acum mă trezesc dintr-un somn luuuung şi nu reuşesc să mă adun.
       Astăzi a fost frumos afară şi mi-am scos copiii în curtea şcolii să facem vreo două ore căci nu aveam de scris şi mergea. La noi este linişte şi nimic nu ne disturbă. Ne-am bucurat cu toţii că am scăpat de frigul din clase şi în plus a fost şi mai deosebit să stăm în curte.
       Pe forumul pe care intru des în ultimul timp şi care îmi place foarte mult se organizează diverse schimburi între membre. Eu pentru acest schimb am croşetat un portfard, care poate fi folosit ca poşetuţă plic dacă cea care îl va primi va fi încântată de el.
        Nu pot acum decât să sper că îi va plăcea. Am alăturat şi o husă pentru telefonul mobil.
       Sunt în culorile primăverii deoarece aceasta a fost una din condiţiile schimbului handmade. Acum pachetul este în drum spre destinatară.
       Şi eu am primit surpriza mea. Am fost norocoasă că a venit atât de curând şi sunt încântată.
       Este un jurnal foarte şic şi drăguţ care şi-a găsit destul de repede un loc'şor printre lucrurile mele.
       Mă tot bat singură la cap pe mine însămi să mă învrednicesc să termin o agendă pe care vreau să o decorez cu şerveţel şi nu reuşesc. Sper curând să vin cu noutăţi.
       Vă pupez!
       

6 comentarii: