sâmbătă, 25 mai 2013

Vise...

       Andrei aseară a visat urât şi plângea în somn. Când l-am întrebat de ce plânge prima dată mi-a zis ceva de nişte cârnăciori, că plânge după cârnăciorii lui. Cam la vreo douăzeci de minute s-a pus iarăşi pe plâns. De data aceasta plângea că i-au dispărut nişte CDuri. L-am asigurat că tatăl lui îi dă altele şi s-a culcat. Într-un final a aterizat cu noi în pat căci era agitat şi chiar n-aveam chef să fac ture între patul nostru şi al lui.
       Chiar zilele acestea am încercat să fac un dreamcatcher (prinzător de vise). Am văzut mai demult unul într-un film şi mi-a plăcut mult. Ce am făcut eu nu seamănă prea bine cu unul tradiţional, dar lui Andrei i-a plăcut cum arată şi l-a încântat ideea că prinde visele urâte.
       L-am pus la el în cameră. Ce aveam eu în minte şi ce a ieşit sunt două chestii total diferite, dar eu zic că nu arată chiar foarte rău, nu?
       Ieri mi-am făcut toate treburile ca să pot lucra astazi câte ceva, dar mi-e sooooomn. Mai am un pic şi îmi cade nasul pe tastatură. Ies un pic pe afară, mă învârt de vreo două ori în jurul cozii şi mă ambiţionez să nu mă las pradă lenei  oboselii. Mai pe seară mă duc la grădină că nu am mai fost acolo de câteva zile deoarece a plouat şi s-a dus doar soţul.
       Aici a fost furtună cu fulgere şi tunete de alea maaari. Sunt foarte încântată că Andrei nu se sperie de ele, însă eu... mă p** pe mine de frică. Eram în duş când a trăznit o dată de era să îmi crape inima. S-au stins toate luminile şi calculatorul soţului şi-a dat duhul. Urât tare! Bine că astăzi este soare.

6 comentarii:

 1. Ti-a iesit foarte bine, seamana cu un dream catcher... Ce se vinde aici, au la capete pene, in rest e la fel. In septembrie, cand voi avea musafiri, daca imi aduci aminte va trimit eu unul. O zi frumoasa! Oare ce s-o fi intamplat cu carnaciorii?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc!
   O fi mancat motanul carnaciorii copilului. :D

   Ștergere
 2. Dragul de Andruska! :(( Buna treaba cu prinzatorul de vise urate! Si arata foarte frumos! Imi place mult!
  Miercuri seara eram in Bucuresti si s-a pornit o furtuna cumplita;cat am stat pe strada a trasnit non stop;de cateva ori chiar deasupra mea si a celor cu care eram;am zis ca am ramas fara auz! Dar e tare fascinant! Zau asa! :)
  Va pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc!
   O fi fascinant, dar eu tot ma sperii de ele.
   Te pupam!

   Ștergere
 3. la gradinita la fiica mea, madamele le-au explicat la copii ca tunetele si fulgerele sunt atunci cand cerul se enerveaza, si norii se ciocnesc sa stoarca..ploaia :)
  Mi-a placut modul de abordare, pe intelesul copiilor de 3-5 ani ( aici clasele sunt amestecate), si mai ales ca cea mai buna metoda de acceptare a fricilor este intelegerea,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Simpatica explicatie! Noi nu prea le avem cu povestile de acest gen si in general ii explicam lui Andrei cat putem de bine, pe intelesul lui fenomenul in mod real.
   Am inteles ca au metode foarte dragute in strainatate la gradinita si scoala.

   Ștergere