miercuri, 29 ianuarie 2014

Zăpadă

       Ruşinică mie că zilele acestea am fost cam puturoasă şi nu prea am dat pe aici. Am fost ocupată căci am dat zor să termin vesta pe care o începusem mai de mult timp ca să pot începe lucrul la comanda de rochite, botoşei şi căciuliţe pentru un cadou de botez. Ce a fost în mintea mea de n-am pozat ieri vesta afară căci nu bătea vântul? Acum bate din nou ca un nebun şi la noi în judeţ toate şcolile sunt închise.
       Ce blănoşi sunt viţeluşii! Mititeii cum au ei hăinuţe de iarnă! Cel cu alb nu se vede, dar are un botic roziooooor de-ţi vine să-l pupi.
       Pentru că nu a bătut vântul şi micuţul meu de când a început să ningă a stat cu năsucul lipit de geam cu teama că până se opreşte vântul să poată ieşi afară se topeşte zăpada, am hotărât să luăm săniuţa şi să pornim la drum ca să profităm din plin de zăpadă şi vremea atât de frumoasă.
       Am fost prin sat cu săniuţa cu căluţul înhămat ( a se citi mami care trăgea cu spor la sanie) şi nu am simţit deloc frigul. A fost o plăcere adevărată. Când ne-am întors acasă din plimbare, pentru că eram foarte aproape de căldurică şi dacă ne udam puteam intra imediat ne-am tăvălit prin zăpadă de aveam şi în... ghetuţe.
       În continuare fac sport şi sunt nefumătoare. Deci totul este de la bine în sus.
       Dragilor vă pup căci mă duc la făcut treabă! Pupiiiici!


8 comentarii:

 1. Hei, sa va fie de bine baia de zapada! Iata ca sania are de lucru cu atat zapada, iar azi e tot zi fara scoala! distractie buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim! Saniuta anul trecut a stat cuminte in pod saracuta. Astazi din pacate e inca uratel afara. Te pupam!

   Ștergere
 2. Vai ce frumos v-ati jucat voi! Bravo Catrinel!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. He-he-he! Eu profit de momentele acestea si uit ca sunt adult. Ma prostesc exact cum faceam cand eram copil si ma cobor la mintea lui. Nici nu imi pasa daca ma vede cineva. Eu imi aduc aminte cu drag cum mama era singura mama care sarea coarda, se dadea in leagan si ne invata tot felul de jocuri.

   Ștergere
 3. Mai ca va indiviez pentru cata zapada aveti...
  Si aici este si ninge inca , dar nu ca la voi...
  Pfuai ce distractie pe voi...se vede pe moacele voastre bucurie...Bravo! Sa va fie de bine! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu daca suntem chiar de invidiat avand in vedere ca la magazin nu prea se mai aduce marfa si paine doar la cateva zile.... :D Chiar ne-am bucurat ca o asteptam de cam mult timp pe doamna zapada.
   Pupici!♥♥♥♥

   Ștergere
 4. Ioi, ce distractie pe voi! Si ce mamica sportiva.Bravo! (felicitari si pentru abstinenta de la fumat) Si ce peisaje de vis! La voi este frumos in orice anotimp.
  Noi am fost raciti si am stat in casa. M-as incumeta astazi dar inca ninge, e frig si Stef inca mai tuseste un pic. Sa vedem.
  Si vacutele cu puiutii lor sunt super! Ador vacutele. Au niste ochi blanzi si imi induc o stare de calm si stabilitate.
  Va pup.
  Consuela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iarna frumusetea este de foarte, foarte, foarte scurta durata pentru cei ce locuim aici.
   Si eu iubesc vacutele din acelasi motiv. Cand eram micuta intr-o compunere despre mama am scris ca are ochi de vaca. In mintea mea era o comparatie frumoasa, dar suna cam... aiurea.
   Te pupam si noi!

   Ștergere