marți, 1 noiembrie 2016

Mozaic de octombrie


Octombrie a fost o luna foarte frumoasa, care a inceput minunat si s-a terminat la fel. A fost o luna cu multe iesiri in aer liber si cu muuuulte zambete. Mama si socrul meu si-au serbat zilele de nastere. Eu am invatat sa merg pe role. Andrei s-a bucurat de mersul la pescuit cu noi, de plimbarile cu Dutu. A fost o luna faina...foarte faina.

6 comentarii:

 1. Foarte frumos. Pentru role, multe felicitări. Asta da ambiție. Eu măcar cu bicicleta as vrea sa învăț sa merg. Cred ca la mine instinctul de conservare e mai ridicat, probabil creste cu vârsta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! Ei creste cu varsta! Maaare diferenta intre noi! Pe prietena mea, care are 43 de ani am invatat-o sa mearga pe bicicleta anul asta. Mai mult mi-a luat s-o conving sa incerce.

   Ștergere
 2. Chiar a fost o luna frumoasa! :)
  Nici eu nu stiu sa merg pe bicicleta :)) Am invatat cand eram mica, dar cum nu aveam, am uitat, si apoi mi-a fost prea frica sa ma mai urc pe ea. Cam la fel mi s-a intamplat si cu inotul :)) sunt un dezastru..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuie sa gasesti pe cineva in care ai incredere ca sa te ajute sa mergi din nou. Asa si prietena mea... urcase candva, demult pe bicicleta si acum nu mai stia sau de fapt credea ca nu mai stie.

   Ștergere
 3. Eu am luat prima mea bicicleta la 34 de ani. Adica am invatat cot la cot cu fiica mea. Minunata senzatie cand depasesc ceva ce nu credeam ca voi reusi.
  9Asta ca sa va dau curaj, nu e niciodata prea tarziu, am la cursul de limbi straine o colega de 67 ani si alta si mai in varsta!, spre 80!!)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Super! Eu anul asta am invatat sa merg pe role si a fost incredibil!!!
   Doamne! Ce imi plac oamenii care nu spun sunt prea in varsta ca sa.... Eu cred ca fix atunci cand esti prea in varsta trebuie sa faci cat mai multe. Nu stii cand iti inchei socotelile aici si macar daca toata viata ai facut ce trebuie macar spre final sa faci ce vrei.

   Ștergere