luni, 11 februarie 2019

Camera lui Andrei

Andreiut, copil dragut are o camera miiica, mititica. Nu il deranjeaza inca fiindca o foloseste numai pentru somn, iar toate celelalte activitati (teme, joaca pe calculator, diverse mestereli) le face cu noi in sufragerie sau bucatarie. Inca nu a ajuns in punctul in care sa aiba nevoie acuta de intimitate, dar acel moment simt eu ca nu e foarte departe.
E o perioada... amuzanta as putea spune fiindca este inca un copil, dar din cand in cand se intrezareste viitorul barbat. Se tine, fara sa fie constient, strans de copilarie, dar si maturizarea il trage spre ea.
La un moment dat il vom muta din camera aceasta mica, cel mai probabil la etaj. Acest lucru se va intampla cand va fi el pregatit deoarece acum  nu ii place deloc ideea de a fi singur. Dar eu... eu pot visa si face planuri de cum ii voi aranja camera, in ideea ca isi va schimba locul cat inca mai am ceva de spus in privinta decoratiunilor. :))

Am gasit un site foarte fain. Vaaaiii! Si cum visam eu la camera lui Andrei, m-am trezit la textile uitandu-ma cu jind la prosopele de bucatarie din bumbac, fete de masa si fara sa imi dau seama am alunecat si spre decoratiuni...apoi canapele, aproape sa uit de ce am ajuns eu acolo de fapt.
Cum mobila, covoarele nu sunt lucruri pe care sa le schimbi foarte des cred ca cel mai bine e sa gasesc o tema adaptabila si sa fie potrivita pentru el acum, dar si in regula sa vina cu prietenii pe la 15 ani si sa nu roseasca fiindca are covoras cu Winnie the Pooh. :))
Intotdeauna mi-a placut tema marina si cred ca e potrivita pentru orice varsta.

Foto credit: favi.ro
Pfff! Dar nici planetele nu sunt de lasat... si poti face o gramada de combinatii foarte faine si adapta usor la varsta locatarului ;). Cum am trecut de la tema marina la planete? Pai de la o draperie :))
Si totusi... gandul meu sta tot la o draperie cu dungi late alb-bleumarin, pereti gri si combinatii placute de alb si albastru foarte inchis. Mobilierul cred ca nu ar fi rau sa fie alb, iar pe favi.ro gasesti la acest capitol tooot ce iti trece prin minte si chiar mai mult de atat.
Oricum am eu un feeling ca Andrei imi va da toate planurile peste cap si va alege ceva la care eu chiar nu m-am gandit. :)) Pana atunci si asa  mai este destul de mult, iar eu pot sa mai visez un pic la maruntisuri pentru bucatarie, draperii pentru dormitor, mobila pentru living si tot felul de autocolante si nebunii. :)) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu